[O3] Końcówka mocy vs. radio Blues

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • franielczyk
    Classic
    • 2015
    • 1

Basik, to bardzo długo, mnie zapewniano jak zamawialm rsa koniec listopada ze będzie na koniec marca, jak widac to polowa maja + transport i robi sie czerwiec, powiewa hardcorem.
    Franielczyk Piotr
  • b_easy
    Classic
    • 2013
    • 4

Witam,
    moje pytanie brzmi czy radio Blues ma wyjście pod końcówkę mocy, ewentualnie jak podpiąć taką końcówkę jeżeli radio fabrycznie nie ma takiej możliwości?

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

b_easy, w OIIFL żadne radio nie miało bezpośredniego wyjścia na wzmacniacz więc nie sądzę, żeby w OIII coś się zmieniło ( nie wiem czy Blues z OIIFL i OIII to ten sam sprzęt, ale podejrzewam, że tak ). Nawet fabryczny Sound System był podłączany pod wyjście głośnikowe w radiu i jeśli chcesz podłączyć wzmak bez żadnej rzeźby ( gwarancja ) to jest to jedyna opcja ( potrzebujesz wzmaka z Hi-input lub konwertera Hi-Low input ).

BTW. Przerzucam temat do "Multimediów" ...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Borsuk2
        L&K
        • 2010
        • 1203

Kostka i rozpiska od Bluesa 1 din (z netu).
        Załączone pliki
        Fajna stronka

Komentarz

• michal_suchy
          Drive
          • 2009
          • 89
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Odświeżę trochę temat.
          W OII Tour mam Blues z MP3 + 8 głośników . Z poprzedniego auta został mi wzmacniacz Alpine 3549. Chciałbym go wykorzystać na razie pod fabrycznym radiem. Pytanie jak najlepiej go podłączyć . Oczywiście na przód kupił bym zestaw dwudrożny za ok 400zł. Czy jest sens zaczynać budowę na tych klockach.

Komentarz

Pracuję...